K-VISION City

K-VISION City

K-VISION City kozijnen kunnen toegepast worden in binnensteden en grachtenpanden, maar ook in rustieke landhuizen en boerderijen.

Het K-VISION City kozijn heeft de historische uitstraling van de bestaande schuiframen, maar is in werkelijkheid een modern draaivalsysteem. Het uiterlijk van het bestaande schuifraam blijft dus wel behouden, inclusief het verspringende glasvlak en de unieke rechte profielvorm.

Met de speciale tussendorpel is het City kozijn uniek, doordat:

  1. het glasvlak in het vaste bovenlicht verspringt ten opzichte van het glasvlak in het draaivalraam
  2. de kozijnstijlen en de bovendorpel echt recht zijn
  3. de onderdorpel schuin is

Deze drie punten zorgen voor een historische uitstraling, gecombineerd met het comfort van een draaivalraam.

K-VISION City kozijnen zijn loodvrij en 100% recyclebaar, in ieder draaideel zit standaard gerecycled materiaal. Doordat de kozijnen uitstekend geïsoleerd zijn, kan er bespaard worden op energie. Dankzij de lange levensduur is het mogelijk te besparen op onderhoudskosten.

Het beste wat de kozijnenindustrie qua look en feel kan bieden op dit moment, is K-VISION City (of Cube) in het nieuwe kleursysteem proCoverTec©. Klik hier voor de kleurmogelijkheden.

k-vision-city-1

k-vision-city-2

Technische informatie
Inbouwdiepte:120 mm
Kleursystemen: proCoverTec en folie
Inbraakwerendheid: Klasse 2
Luchtdichtheid: 450 Pa tot 600 Pa
Glasopname: standaard 48 mm
Isolatiewaarde: Ufr van 1.2
Extra: Deze variant is leverbaar met een aanslag voor montage op een stelkozijn of zonder aanslag.


Binnenstedelijke renovatie met een eigentijdse invulling.

  • Unieke rechte profielvorm
  • Inclusief maximaal verspringend glasvlak
  • De uitstraling van historische schuiframen in een modern draaivalsysteem
  • Standaard in hout verbinding look

Voor de 'city', monumentale gebouwen, landhuizen of boerderijen. De K-vision City heeft de historische uitstraling van de bestaande schuiframen. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend glasvlaken de rechthoekige zijstijlen en bovendorpel.De prachtige sfeer die een oud pand uitstraalt, wilt u uiteraard behouden. Maar wat te doen als bijvoorbeeld houtrot toeslaat? Hoe handhaaft u dan de sfeervolle uitstraling van de gevel? K-vision City is dé oplossing. Dit kunststof kozijn past exact op de plek van voormalige houten kozijnen. Door het verspringend bovenlicht oogt het kozijn bovendien als een origineel schuifraam.Tegelijkertijd voldoet het kozijn aan de laatste technische eisen. Het K-vision City is hiermee een typisch K-vision product: een technisch, innovatief hoogstandje met een fraaie uitstraling.

K-vision City is ideaal voor woningen die in de periode 1880-1940 zijn gebouwd. Dit kunststof kozijn is voorzien van alle moderne technieken. Bovendien beschikt het Authentiek Kozijn over een aanpasbare dimensionering van de kozijnprofielen. Ervaring toont aan dat het kozijn de oplossing is voor architecten, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en aannemers.Het Authentiek Kozijn zorgt voor behoud van de prachtige uitstraling van oude panden. Bovendien is het kozijnprofiel in breedte aan te passen (van 60 tot 100 mm).


K-vision City levert in combinatie met de juiste beglazing een aanzienlijke afname van geluidsoverlast op.


K-vision City heeft nauwelijks onderhoud nodig. Uitstekende afdichtingen. K-vision City garandeert een perfecte afdichting. Geen last meer van lawaai, maar ook niet van wind of water. Dit is te danken aan de dubbele afdichting en de sponning die vijf graden naar buiten gekeerd staat.


K-vision City is inbraakwerend conform de strengste eisen.


K-vision City heeft een hogere isolatiewaarde. Door toepassing van het 125 mm kozijnprofiel, het 70 mm raamprofiel en de dubbele afdichting is het energieverlies minimaal.

U heeft vragen? Wij hebben antwoorden. Neem snel contact met ons op!