Wie zijn wij

De wereld van kozijnen, deuren, schuifpuien en ramen verandert. Dagelijks welteverstaan. De techniek in onze branche staat tenslotte niet stil en wij van IMBO B.V. daarom ook niet. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons werkgebied is een must. En wij zijn er graag mee bezig. Dit ziet u in onze producten. In onze werkwijze. Eigenlijk in alles wat wij als kozijnenspecialist doen.

home-slide-2

Kwaliteit staat voorop

Bij IMBO B.V. hechten we veel waarde aan kwaliteit. Degelijke kozijnen kunnen jaren meegaan. De kunststof, aluminium en stalen kozijnen, deuren en schuifpuien waar wij mee werken gaan zelfs decennia lang mee. Niet voor niets hanteren we 30 jaar lang garantie op onze producten. We weten waar merken als Aliplast en K├Âmmerling voor staan. En daarom werken we er graag mee.

Zo kunnen we "de vormvastheid" ten alle tijden garanderen. We stellen strenge eisen aan de kozijnen die we leveren. Al onze kunststof, aluminium en stalen kozijnen voldoen bijvoorbeeld aan alle gestelde normeringen rondom:

  • geluidswering
  • inbraakwering
  • brandwering
  • isolatie
  • en duurzaamheid

Geen uitdaging is te groot

Als kozijnenspecialist hebben we ons uitgebreide assortiment kunststof, aluminium en stalen kozijnen met zorg samengesteld. Ze worden toegepast bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in geheel Nederland. Wij zijn dan ook trots op de projecten waar wij met onze kozijnen aan hebben mogen bijdragen. Hoe groot of klein het project ook is geweest.

Nieuwe projecten gaan we nooit uit de weg. Het kan ons niet groot en uitdagend genoeg zijn. Specifieke afmetingen of vormen voor de kozijnen, deuren of schuifpuien? Geen probleem! Een unieke kleurstelling? Wij verzorgen het. Levering op locatie? Vanzelfsprekend bij IMBO!

Wacht dan ook niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw project met ons te bespreken. Wij staan klaar om u van deskundig advies te voorzien en de mogelijkheden rondom onze hoogwaardige kozijnen met u te bespreken.

U heeft vragen? Wij hebben antwoorden. Neem snel contact met ons op!