Trends & ontwikkelingen

Nieuwe webiste

Bij IMBO B.V. zijn we niet onbekend met innoveren. Voor onze kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zien we de ene technologische vordering na de andere. Mooi is het. Hoe de wereld verandert en hoe de techniek ons leven steeds een beetje beter maakt. Dit geldt voor onze producten. Maar natuurlijk net zo gemakkelijk voor ons bedrijf en hoe wij ons profileren naar de buitenwereld toe. Daarom melden wij dan ook met gepaste trots: we hebben een nieuwe website!

Nieuwe website van IMBO

Eerlijk is eerlijk: onze oude website bevatte alle gegevens die nodig zijn op een website. Klanten konden ons makkelijk vinden en zagen direct waar we hen mee van dienst konden zijn.

Maar zoals met alles moet het een en ander soms in een nieuw jasje gestoken worden. Wij denken dan al gauw aan onze renovatieprojecten waarbij we reeds bestaande woningen voorzien van gloednieuwe deuren of kozijnen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn en bijdragen aan een betere isolatie.

Ditzelfde is – weliswaar op een iets andere wijze – ook van belang als het gaat om websites. Bij IMBO B.V. gaan we graag met de tijd mee en hebben dus besloten om onze website van een nieuw jasje te voorzien. Net even mooier qua vormgeving en uiteraard ook prima te bezoeken vanaf een smartphone of tablet. Potentiële nieuwe klanten kunnen ons nu nóg beter vinden en de extranet-omgeving voor onze reeds bestaande klanten is natuurlijk gewoon met ons meeverhuisd. De service die u van ons gewend bent. Maar in verbeterde vorm. Omdat stilstand achteruitgang is en wij als kozijnenspecialist weten dit tenslotte als geen ander.

Bij dezen heten we u dan ook van harte welkom op onze nieuwe website en nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u vragen voor ons heeft of informatie wilt inwinnen over onze producten of diensten. Onze medewerkers van de klantenservice staan graag voor u klaar om u van deskundig advies te voorzien als het om kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien gaat!

U heeft vragen? Wij hebben antwoorden. Neem snel contact met ons op!